TM Navigator - uvajanje novih managerjev

Novost na SLO trgu ! Sprejemamo naročila ! Termin prilagodimo zahtevam posameznika in podjetja, ki potrebuje rezultate v čimkrajšem času.

PROGRAM ZA HITRO VKLJUČITEV POSAMEZNIKA V VODSTVENI TEAM

Komu je program namenjen ?

Namenjen je podjetjem, ki so zaposlili  nove managerje brez predhodnih izkušenj, prevzeli managerje iz drugih podjetij / okolij in vsem posameznikom, ki so sprejeli managersko pozicijo.

Kaj je bistvo programa Navigator ?

Pripravimo vas na hiter in uspešen začetek opravljanja managerskih funkcij v okoljih kjer se pričakuje hiter reakcijski čas, pozitivni rezultati v kratkem času in uspešna vključitev v managerski team podjetja.

Oborožimo Vas za uspeh v okoljih, kjer prevladujejo tekmovalnost, neusmiljen boj za položaje in situacije, ki lahko ogrozijo Vaš obstoj v podjetju in možnost nadaljnje rasti in doseganja ciljev.

Usmerjamo Vas na vaši poti uspeha.

Kdo Vas na to pripravlja?

Preizkušene tehnike preživetja in uspeha Vas bo učil svetovalec, ki je v svoji 15 letni praksi mednarodnega managementa v vodilnih globalnih podjetjih  kot eden najmlajših managerjev podjetja uspešno prestal vse ovire tekmovalnih multikulturalnih okolij  ter dosegal in presegal zastavljene cilje. Svoje mednarodne izkušnje je nadgradil z večletnim managerskim delom v uspešnem  slovenskem podjetju kot član ožjega kolegija.  

Kako se odvija program?

Program se prilagodi predvidenem času uspešnega uvajanja managerja v team. Po tem času se sodelovanje odvija samo še v obliki individualnih sestankov.

Znanje se pridobiva s pomočjo spoznavanja zakonov moči, uspešnost pa se zagotovi s pravočasnim opozarjanjem na skrite čeri, ki so prisotne v slovenskem poslovnem okolju.


 
(c) FI POTENCIAL d.o.o. 2009